Boppe Yn
Home » Het beste terras van Nederland is in 2018 te vinden in… Heerenveen!

Het beste terras van Nederland is in 2018 te vinden in… Heerenveen!

Het terras van restaurant ‘t Gerecht in het Friese Heerenveen staat op de eerste plaats van de jaarlijkse Terras Top 100. De winnaar van de verkiezing van vakblad Misset Horeca is maandag bekendgemaakt.

´t Gerecht in Heerenveen de allerbeste

Honderd terrassen hebben twee rondes van anonieme vakjurybezoeken en mystery visits overleefd en wisten een plekje bij de beste 100 te veroveren. De Terras Top 100 2019 is alweer de twaalfde editie.

Het terras van restaurant ‘t Gerecht in het Friese Heerenveen staat op de eerste plaats van de jaarlijkse Terras Top 100. Het Heerenveense terras is geen nieuwkomer in de Terras Top 100. Vorig jaar noteerde de onderneming de 56ste plaats, na een jaar eerder op de achtste plek te hebben gestaan.

Beste terras van Nederland

De Terras Top 100 bestaat inmiddels tien jaar. Alle terrassen die vrij toegankelijk zijn, tenminste dertig zitplaatsen hebben, in het hoogseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn en bediening aan tafel hebben, mogen meedoen. Bijna vierhonderd terrassen namen dit jaar deel aan de verkiezing.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle bijzondere ontwikkelingen vanuit Friesland!

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.