Boppe Yn
Home » Tall Ships Races Harlingen

Tall Ships Races Harlingen

Lieuwe krol is de nieuwe projectdirecteur van de Tall Ships Races Harlingen. Hij is inmiddels met veel plezier begonnen op het nieuwe kantoor van Harlingen Sail aan de Nieuwe Willemshaven. Daar werkt hij toe naar de start van de derde editie van Tall Ships Races Harlingen op 14 juli 2022.

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking was tijdens de Sail in 2018, toen Krol hoofd Marketing & Communicatie van Leeuwarden-Fryslân 2018, Culturele Hoofdstad van Europa was. Hij werd in die hoedanigheid uitgenodigd op het Noorse tallship Sørlandet. Daarna kwam hij in Harlingen de vele internationale crews en honderden enthousiaste trainees tegen. Die trainees vormen de kern van de internationale Tall Ships Races. In 2022 wil Krol zeker 350 trainees de kans geven deel te nemen.

Voorbereidingen

Met officemanager Marion Verruijt-Gillhaus, stagiair Dennis Schoot, het bestuur van Harlingen Sail, de leden van Frisian Tall Ships Club en de gemeente Harlingen is Krol inmiddels gestart met de voorbereidingen voor het evenement in 2022.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.