Boppe Yn

Sporten met personal training in Heerenveen

Sporten en een actieve leefstijl is de passie van de personal trainers van Bos Training in Heerenveen. Hun missie om dit met klanten te delen op een manier die hun  enthousiasmeert om te beginnen met sporten en stimuleert om dit hun hele leven met veel plezier te blijven doen. Op zoek naar sporten met een personal trainer? Kijk eens bij Bos Training in Heerenveen.

Personal training

Personal training is dé oplossing voor iedereen die zijn of haar doelen wil halen. Bij Bos Training in Heerenveen bieden ze personal training voor iedereen op elk niveau.

Iedereen die wil beginnen met sporten heeft sturing nodig. Wil je afvallen? Dan is coaching van jouw lifestyle en het juiste voedingspatroon een absolute voorwaarde. De personal trainers van Bos Training bekijken samen jouw huidige situatie en caloriebehoefte en -inname. Daarop maakt de personal trainer een voedingschema voor jou. Ze controleren, meten en evalueren.

Oefeningen in de fitness zijn technisch moeilijk uit te voeren. Voor het optimale resultaat is een perfecte uitvoering noodzakelijk. Om uw doelen te behalen is het nodig om op de juiste intensiteit te trainen. De personal trainer monitort dat en stuurt bij voor het beste resultaat.

Jouw personal trainer stimuleert, motiveert en corrigeert. Hij is een stok achter de deur. We maken een plan en afspraken die we beide nakomen om jouw doelen te behalen.

In een personal training traject wer je samen met jouw eigen personal trainer volgens een gedegen trainingsplanning. Samen behaal je jouw sportieve en of gezondheidsdoelen zeker weten! Onze personal trainers zijn goed opgeleide specialisten die er alles aan doen om het beste uit jouw lichaam te halen.

De personal trainingen worden gegeven in onze eigen persona training studio. Hier kunnen we ook personal trainingen inplannen wanneer er verder niemand aan het sporten is, wat door veel van onze clienten erg op prijs wordt gesteld.
Natuurlijk ben je een eerste keer van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Personal training bij Bos Training

Personal training is het specialisme van Henk Bos en zijn team van personal trainers. Met een sterk en gezellig team van vier gediplomeerde personal trainers is er altijd iemand die goed bij jou past!

Dat vinden ze namelijk erg belangrijk bij Bos Training; “De persoonlijke benadering” Ze gaan samen een persoonlijk en intensief traject aan dus een goede klik moet er zijn.

In een gratis intakegesprek bespreken ze samen jouw huidige situatie, nemen jouw doelstelling door en maken alvast een globale planning. Wat is er nodig om jouw doelen te behalen? Jij kunt aan de hand van dit gesprek besluiten of je het traject wilt starten.

Sporten met persoonlijke trainingen

Leuke en uitdagende personal trainingen. De Personal trainer zorgt altijd voor veel variatie in de personal training waardoor het nooit saai wordt. De personal trainer motiveert en stimuleert u maar zal u nooit pushen.

Uitgebreide 0-meting en screening van uw fitheid en gezondheid. Onder andere vetmeting, bloeddruk meting en conditietest. (alleen als u dit wilt, en als dit nodig/ handig is om uw doelen te bepalen en te behalen)

Duidelijke, uitdagende maar haalbare doelstelling met een tijdpad. Gegarandeerd resultaat en vooral veel plezier van een leven lang FIT! Personal training met twee personen is leuk en het stimuleert, het kost je minder moeite om te blijven sporten!

Met je partner, een vriend of vriendin of misschien een collega sport je onder leiding van een personal trainer. Jullie volgen samen hetzelfde programma maar de personal trainer houdt natuurlijk rekening met jullie beider wensen en doelstellingen. Het kan dus voorkomen dat jullie beide verschillende oefeningen krijgen maar toch gezellig samen trainen.

De personal training wordt gegeven in de eigentijdse gezellige personal training studio in Heerenveen en duurt ongeveer een uur. Na de training kun je nog even lekker uitzweten met een kopje thee of koffie in onze gezellige koffie corner.

Meer weten? Ga eens naar Bos Personal Training Heerenveen!

Redactie

Redactie

De redactie van Boppe Yn Fryslan beoordeelt dagelijkse het nieuws uit Friesland.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.