Boppe Yn

Boppe Yn Redactie

De redactie van Boppe Yn Fryslan beoordeelt dagelijkse het nieuws uit Friesland.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppe Yn Fryslan beoordeelt dagelijkse het nieuws uit Friesland.

Justus de Boer

Justus de Boer

Justus is mede-oprichter van Calliope Creations. Dit marketingbureau is ontstaan uit een idee, gemixt met kennis uit opgedane ervaring om ten slotte gemengd te zijn met het laatste kerningrediënt: de wil. Calliope Creations is een jonge start-up met een bovengemiddeld gehalte van ambitie en discipline om voor hun klanten het beste marketingproduct neer te zetten.

Mare Tuinstra

Mare Tuinstra

Mare Tuinstra is geboren en getogen in het prachtige Oranjewoud, één van de mooiste plekjes van Friesland. Met een liefde voor schrijven en een hart voor Friesland is zij met trots een drijvende kracht achter Boppe Yn Frieslan.

Michel Busstra

Michel Busstra

Michel is mede-oprichter van marketingbureau Calliope Creations. Naast kwaliteit, hecht hij ook veel waarde aan eerlijkheid en nuchterheid. Zijn expertise omvat alles van online content tot SEO (Zoekmachine Optimalisatie).

Steven Visser

Hilda van der Meulen

Hilda van der Meulen

Hilda van der Meulen is geboren en getogen in Friesland. Als Miss Friesland won ze in 1993 de verkiezing van Miss Nederland en werd ze uitgezonden naar de Miss World-verkiezing in Sun City, Zuid-Afrika.

Versio

Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een Nederlands beleggingsfondsmanager. Sinds 2009 is hij actief als beleggingsadviseur en houdt hij zich bezig met de aandelenmarkten. Duijvestijn maakte naam als jongste ceo van een beursgenoteerde vennootschap in de geschiedenis van de Amsterdamse beurs. Hij is oprichter van het beleggingsadviesbureau Marktgevoel en werd later fondsmanager bij ROI Asset Management.

Leo Sharma

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.