Boppe Yn
Home » Woodpacker Drachten

Woodpacker Drachten

Woodpacker bestaat sinds 2000 en staat onder leiding van Ruben Hut en Jos Hilbrands. In de loop van de jaren hebben ze veel ervaring opgedaan in het ondernemerschap en hebben geleerd een eigen koers te bepalen en grenzen te verleggen.

Het Drachtster bedrijf is als pallethandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte pallets. Ze hebben een eigen palletcentrale in Drachten, en dus een ruime voorraad.

Maatwerk pallets

Woodpackaging is één van de pijlers binnen het bedrijf. Woodpacker ontwerpt en produceert specialistische houten transport- en exportverpakkingen. Omdat het bedrijf maatwerk levert zijn alle vormen en afwerkingen mogelijk. Afnemers zijn voornamelijk de middelgrote bedrijven in de drie noordelijke provincies. Sinds januari van dit jaar beschikt het bedrijf over een robot die houten verpakkingen volautomatisch in elkaar schiet. Daarmee waren ze het eerste bedrijf in Nederland dat over een dergelijke robot beschikte.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.