Boppe Yn
Home » Vind jouw droomhuis met Wensk!

Vind jouw droomhuis met Wensk!

Als je een nieuwe woning zoekt ga je van website naar website om te zien of er wat geschikts tussen zit. Een omslachtige manier van zoeken, vond Tjerk Pieter de Vries (21) uit Dokkum. Hij bedacht Wensk om het vinden van een woning te vergemakkelijken.

Volgens De Vries wordt de huizenmarkt nu vanuit het aanbod benadert. Wensk brengt aanbod en vraag bij elkaar, en draait om woonwensen.

Huis kopen met Wensk

Woningzoekenden vullen een lijstje met voorkeuren in: waar moet een toekomstig huis aan voldoen? Wensk slaat deze antwoorden op en stelt ze beschikbaar voor mensen die hun woning willen verkopen. Na contact met de makelaar vinden ze op die manier de juiste match.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.