Boppe Yn
Home » Van der Kam Overgenomen door Van Uffelen: Een Nieuw Hoofdstuk in de Friese Modewereld

Van der Kam Overgenomen door Van Uffelen: Een Nieuw Hoofdstuk in de Friese Modewereld

Het mode-landschap in Friesland staat op het punt te veranderen. De bekende moderetailer Van Uffelen heeft aangekondigd dat ze de Friese dames- en herenmoderetailer Van der Kam overnemen. Dit markeert de eerste keer dat Van Uffelen voet aan de grond zet in Friesland.

Een Nieuwe Fase voor Van der Kam

Vanaf 1 september zal Van der Kam deel uitmaken van Van Uffelen. “In 160 jaar heeft Van der Kam een prachtige naam opgebouwd als stabiel en betrouwbaar bedrijf voor haar medewerkers, klanten en leveranciers”, schrijft Pieter Cox, directeur van Naura Group, waar Van Uffelen onder valt.

Behoud van de Naam en het Personeel

Cox benadrukt dat de overname met respect voor de geschiedenis van Van der Kam zal worden uitgevoerd. De handelsnaam ‘Van Uffelen’ zal niet onmiddellijk worden ingevoerd, maar daar zal rustig de tijd voor worden genomen. Het personeel van Van der Kam zal behouden blijven, en Cox hoopt dat zij zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe organisatie.

Het is belangrijk op te merken dat de overname alleen betrekking heeft op de vestigingen van Van der Kam in Heerenveen en Leeuwarden. De winkels in Amersfoort, Gouda en Zutphen maken geen deel uit van deze overname.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.