Boppe Yn
Home » Royal A-ware: Een familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in de voedingsindustrie

Royal A-ware: Een familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in de voedingsindustrie

Royal A-ware is een familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in de voedingsindustrie. Met meer dan 3.000 medewerkers produceert het bedrijf dagelijks de beste kaas, dagverse zuivel, room, tapas en melkpoeder voor klanten over de hele wereld.

Gespecialiseerd in kaas en verse zuivelproducten

Het bedrijf is gevestigd in Heerenveen met het hoofdkantoor in Almere en is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse zuivelproducten. Royal A-ware werkt samen met melkveehouders, klanten en leveranciers om verrassende innovaties en smakelijke producten te creëren.

Een fusie van twee familiebedrijven

Het bedrijf is ontstaan uit de fusie tussen de familiebedrijven Bouter Kaas en Anker Kaas in 2010. De historie van Anker Kaas gaat terug tot 1962 en die van Bouter Kaas zelfs tot 1898 toen Peter Bouter zijn eigen graan- en kaashandel begon. Jan Anker werd een van Friesland’s rijkse ondernemers dankzij de fusie.

Duurzame oplossingen

Royal A-ware is een actieve ketenpartner in agri-food en streeft naar duurzame oplossingen. Het bedrijf maakt slim gebruik van technologie en kennis van consumententrends om steeds de beste en meest duurzame oplossing te vinden.

Een toonaangevend bedrijf

Met zijn vakmanschap, ondernemerschap en gedrevenheid is Royal A-ware een toonaangevend bedrijf in de voedingsindustrie. Het bedrijf blijft groeien en biedt volop ontwikkelingskansen voor collega’s en nieuwe medewerkers.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.