Boppe Yn

Petram & Co.

Na een kijkje in de Griekse Dikke van Dale te hebben genomen, valt snel op dat de naam van dit bedrijf wel eens afgeleid zou kunnen zijn van een oorspronkelijk Grieks woord. Het woord petram komt van het woord “petra” met de betekenis “rots”. In een bredere zin staat de rots voor vastheid en betrouwbaarheid, precies zoals Petram de zaken graag wil hebben.

Vermogensbeheer in hart en nieren

Hetgeen waar Petram zich van dag tot dag mee bezig houdt, is vermogensbeheer. Niet alleen het vermogen van particulieren, maar ook het kapitaal van bijvoorbeeld stichtingen of verenigingen is in goede handen bij Petram. De pijlers van het bedrijf, in combinatie met hun strategie, zorgt ervoor dat dit Friese bedrijf eruit springt. Ten eerste is het bedrijf vaak geïnteresseerd in langdurig persoonlijk contact, zodat er duidelijk is hoe en wat met de cliënt. Ten tweede heeft Petram, door internationaal actief te zijn, in de afgelopen 19 jaar heel wat contacten op kunnen bouwen voor een zo groot mogelijk netwerk.

Toekomstgericht

Daarnaast staat het vermogensbeheerbedrijf ook bekend vanwege het inzicht in beleggen. Investeren waar kan, maar behoudend waar moet. Zeker als u een jonge investeerder bent, liggen er nog maar weinig wegen open. Petram biedt daarom het programma Bright Future aan. Er wordt speciaal rekening gehouden met de specifieke wensen van uw levensfase.

Een andere pre van dit bedrijf, is dat het regelmatig een mandaat vrijgeeft. Het mandaat Lepelenburg geeft de mogelijkheid aan zowel cliënten als niet-cliënten om te kunnen beleggen in een internationaal fonds dat belegt in verschillende bedrijven uit diverse sectoren.

Met onze ogen gericht op de toekomst, lijkt het bedrijf veelbelovend. Alles wat het aanbiedt, moet ervoor zorgen dat het blijft zitten op de troon van beste riskreturn. Make Friesland great again. 

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.