Boppe Yn

PowerSolution wordt overgenomen door Mesonides

Per 1 september 2020 wordt installateur van zonnepanelen PowerSolution Bolsward overgenomen door Mesonides Installatie. Eigenaar van PowerSolution Jelmer Bakker gaat binnenkort emigreren naar Canada en zocht een goede overname kandidaat zodat de klanten verzekerd zijn van een constante service. Bakker komt tijdelijk in dienst van Mesonides om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Totaalaanbieder

PowerSolution is opgericht in 2012 en heeft een zakelijke en particuliere klantenkring in Bolsward en omgeving. Ze werken met micro-omvormers van Enphase. Deze zetten stroom van elk zonnepaneel afzonderlijk om naar 230 volt. Ook Mesonides maakt hier veel gebruik van. Dat maakte de keuze voor PowerSolution nog eenvoudiger. Ook verzekert het bedrijf dat alle garantievoorwaarden worden overgenomen.

Mesonides Installatie is opgericht in 1978 en is een totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenkring in Bolsward, Harlingen, Franeker, Leeuwarden en Sneek.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.