Boppe Yn

Martien Visser Mechanisatie Joure wordt onderdeel Mechan Groep

Martien Visser Mechanisatie BV in Joure is sinds 1 mei overgenomen door Mechan Groep. Daarmee versterkt de groep haar positie in het dealernetwerk van Fendt in Nederland. 

Eigenaar Martien Visser nam het bedrijf 23 jaar geleden over van Cebeco en heeft het uitgebouwd tot de huidige omvang. Hij koos voor de overname door Mechan Groep om het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen en de klanten nog beter van dienst te zijn.

Tractoren en landbouwwerktuigen

De Mechan Groep is in Nederland onder meer distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Fergusson en Valtra. Ook levert het bedrijf een breed scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Het moederbedrijf Mechan Holding is als distributeur ook actief in België en Afrika.

Mechan Dealer Groep

Mechan Dealer Groep bestaat uit Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Mechan Dealer in Achterveld, Gebr. Bonenkamp met vestigingen in Nieuwegein en Tiel, Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp en Vohamij in Heythuijsen. Daarnaast beheert de groep ook het occassioncenter van Mechan Next en Harvest 4 You in Veghel. Aan dat rijtje is dus nu ook Martien Visser Mechanisatie BV in Joure toegevoegd.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppe Yn Fryslan beoordeelt dagelijkse het nieuws uit Friesland.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.