Boppe Yn

Marmer maken van zwerfplastic: Kan dat? Ja dat kan!

De plasticberg terugdringen en intussen ook nog werk, opleiding, een kans op een beter leven bieden. New Marble is het initiatief dat zo voor de hand liggend goed is dat wij ons afvragen waarom de hele wereld nog niet de producten van het Friese bedrijf gebruikt.

New Marble uit Leeuwarden

Initiatiefnemer Daan Levy uit Leeuwarden is erachter gekomen dat een goed idee om de wereld te verbeteren, nog niet altijd iets is wat direct door de markt geabsobeerd wordt.

Je moet heel flexibel zijn en enorm doorzetten.’

Daan Levy, eigenaar New Marble

De (badkamer)tegels van New Marble zijn gemaakt van zwerfplastic en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Wij worden erg enthousiast van dit soort initiatieven en personen als Daan Levy en moedigen daarom graag onze lezers aan om zijn interessante verhaal te lezen op de website van Noordz.

Lees verder op Noordz

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.