Boppe Yn
Home » Haal- en brengservice voor kunstgebitten

Haal- en brengservice voor kunstgebitten

Kunstgebit Friesland is een gratis haal- en brengservice voor de reparatie van kunstgebitten. Met deze start-up won de 25-jarige student Warner Sinnige de afsluitende pitchwedstrijd van de HBO-ondernemersminor De Noorderlingen.

‘De doelgroep van Kunstgebit Friesland bestaat voornamelijk uit ouderen,’ verklaart Warner. ‘Zij zijn meestal minder mobiel en voor hen is het prettig dat ze gewoon thuis kunnen blijven. Ze zijn daarmee minder afhankelijk van familie of vrienden voor de reparatie van hun kunstgebit. Wij halen het gebit, repareren het en brengen het weer thuis.’

Theorie en praktijk

Ondernemen zit Warner in het bloed. Op zijn twintigste begon hij al met Kunstgebit Friesland, en heeft dat in de loop van de tijd uit kunnen bouwen tot wat het bedrijf is. Daarnaast volgde hij een studie om wat hij vanuit intuïtie al deed met theorie te kunnen onderbouwen.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.