Boppe Yn
Home » Kuiper Verzekeringen

Kuiper Verzekeringen

Een Fries familiebedrijf dat al meer dan zeventig jaar bestaat, is het bedrijf Kuiper Verzekeringen. Dit in Heerenveen gevestigde bedrijf zorgt ervoor dat u goed verzekerd bent en dan met name verzekerd voor alles omtrent pleziervaartuigen, zoals het echt Friese skûtsje, en klassieke auto’s. In dit artikel leest u alles over de geschiedenis van Kuiper Verzekering en haar toekomst.

Een Fries verleden

Adam Kuiper was een man met een plan: hij wilde een eigen accountantskantoor oprichten. En deze nuchtere Fries ging zijn dromen achterna. Op 1 april 1946 opende Kuiper Verzekeringen haar deuren in het kleine dorpje Luinjeberd, dat lag in de schaduw van het grote Heerenveen. Drie jaar later verplaatste het kantoor zich naar Heerenveen, waarmee er ook een assurantieafdeling werd toegevoegd. En op een brand en verhuizing na, heeft Kuiper Verzekering alleen maar de wind in de rug gehad. Op 1 april 2011 trad Jacco Kuiper, kleinzoon van Adam, toe tot de directie; een echt Fries familiebedrijf vanaf toen.

Verzekeringen met gevoel

Het doel van Kuiper Verzekeringen is klanten zo goed mogelijk adviseren over het afsluiten van financiële producten, en hier zijn ze goed in. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt, is dat het volledig op eigen benen staat. Het is een echt familiebedrijf zonder andere eigenaren zoals banken of verzekeraars, die invloed hebben op hun keuzes. 

Maar verzekeren is niet het enige waar het hart van Kuiper Verzekeringen ligt. Om ook iets voor de maatschappij te betekenen, zijn er verschillende goede doelen die gesteund worden door Kuiper Verzekeringen. Zo wordt een Fries pontje in Keimpetille geholpen door het bedrijf, maar ook heel andere ondernemingen, zoals Friese voetbalclub SC Heerenveen.

Kuiper Verzekeringen is een echt Fries familiebedrijf uit Heerenveen, dat niet alleen mensen helpt met verzekeringen voor hun pleziervaartuigen en klassieke auto’s. Kuiper Verzekeringen helpt namelijk ook kleine en grote bedrijven in de maatschappij financieel en door een flinke portie nuchterheid staat het bedrijf met beide benen op stevige Friese bodem. 

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.