Boppe Yn
Home » Het succesverhaal van Jan Anker, grootaandeelhouder van Royal A-ware

Het succesverhaal van Jan Anker, grootaandeelhouder van Royal A-ware

Jan Anker is een naam die bij velen bekend in de oren klinkt. Als grootaandeelhouder van Royal A-ware in Heerenveen heeft hij een fortuin vergaard en staat hij bekend als een succesvolle zakenman. Maar wie is Jan Anker eigenlijk en hoe heeft hij dit alles bereikt?

Van Friese grond tot miljonair

Hoewel Jan Anker zelf niet Fries is, heeft hij zijn fortuin wel vergaard op Friese grond. In 2019 stond hij voor het eerst in de top 500 van het zakenblad Quote en is sindsdien gestegen naar de 392ste plaats met een vermogen van 120 miljoen euro1.

Grootaandeelhouder van Royal A-ware

Jan Anker is grootaandeelhouder van Royal A-ware, een bedrijf dat gevestigd is in Heerenveen met het hoofdkantoor in Almere. Royal A-ware is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse zuivelproducten.

Een inspiratie voor velen

Het succesverhaal van Jan Anker is een inspiratie voor velen. Zijn doorzettingsvermogen en zakelijk inzicht hebben hem gebracht waar hij nu is: een succesvolle zakenman met een fortuin. Boppe Yn juicht mensen zoals Jan Anker toe, die hun kop boven het maaiveld uit durven te steken en hun succes bekrachtigen.

Jan Anker laat zien dat er in Friesland genoeg mogelijkheden zijn om succesvol te zijn en dat je niet per se naar de Randstad hoeft te vertrekken om je dromen waar te maken. Hij is een voorbeeld voor de jonge generatie die ambitieus en talentvol is en laat zien dat er in eigen provincie ook genoeg succesvolle, hippe, inspirerende, geavanceerde en onderscheidende individuen, groepen en bedrijven zijn.

In Friesland kunnen we trots zijn op mensen zoals Jan Anker, die laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen veel kunt bereiken. Boppe Yn blijft deze mensen toejuichen en hoopt dat zij de regio blijven versterken en inspireren naar een cultuur waar ieder, hoe groot of klein de doelen ook zijn, kan bloeien en gedijen.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.