Boppe Yn

Uitbreiding voor bijna 85-jarig familiebedrijf

Met de overname van Intersport Superstore en het wintersportcentrum Snow & Co van de familie Van der Heide in Roden is Anne de Leeuw in één klap de grootste sportdetaillist van het Noorden.

De Leeuw is eigenaar van de Intersport-winkels in Heerenveen en Drachten en de Gedempte Molenwijk, de schaatswinkel Skaters Corner in Thialf en de Intersport-vestiging in Sneek. Ook runt hij met Jan Steenwijk een winkel in de keten The Athlete’s Foot. Met de nieuwe overname heeft hij dit kleine ‘sportkoninkrijk’ verder uitgebreid en heeft hij zich in de groeiende skimarkt een verstevigde positie gekregen.

De grootouders van De Leeuw begonnen hun zaak in Heerenveen in 1936. Hun zoon Rudy nam het bedrijf later over, De Leeuw nam als derde generatie vervolgens het stokje over.

Superstore De Leeuw

Door de overname zijn synergievoordeel gecreëerd in inkoop, bevoorrading, opslag, logistiek en backoffice. Door schaalvergroting kunnen de bedrijven meet volume aan, wordt meer efficiency uit de bedrijfsvoering gehaald en het rendement wordt verbeterd. Voor de klant betekent dit een uitgebreider assortiment, een regelmatige wisseling van collecties en gunstige prijzen dankzij de voordelige inkoop.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.