Boppe Yn
Home » Groenbouw Hovenier is Frieslands beste en meest geautomatiseerde hovenier

Groenbouw Hovenier is Frieslands beste en meest geautomatiseerde hovenier

Groenbouw Hovenier is een vooraanstaand hoveniersbedrijf gevestigd in Heerenveen, Friesland. Dit bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van tuinontwerp, aanleg, onderhoud en bestrating. Met hun expertise en toewijding hebben zij een sterke reputatie opgebouwd in zowel de particuliere als zakelijke sector. In dit artikel ontdek je wat Groenbouw Hovenier zo bijzonder maakt en waarom zij de ideale partner zijn voor jouw tuinproject.

Alles-in-één hoveniersdienst

Groenbouw Hovenier is niet zomaar een hoveniersbedrijf. Ze bieden een complete service aan, van het eerste advies tot de volledige realisatie en het onderhoud van jouw tuin. Dit betekent dat je voor elke stap in het proces terecht kunt bij één betrouwbare partner.

  • Ontwerp: Een goed tuinontwerp is de basis van een prachtige tuin. Bij Groenbouw Hovenier begint het ontwerpproces met een uitgebreide kennismaking bij jou thuis. Hun tuinontwerper brengt jouw wensen in kaart en creëert een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw leefstijl, woning en omgeving. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat het ontwerp niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en passend bij jouw wensen.
  • Aanleg: De aanleg van de tuin wordt volledig verzorgd door het eigen team van Groenbouw Hovenier. Dit betekent dat je kunt rekenen op consistentie en kwaliteit gedurende het hele proces. Ze maken gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, zoals de producten van MBI en Redsun, die bekend staan om hun lange levensduur en fraaie uitstraling. Of het nu gaat om planten, gazons, vijvers of bestrating, alles wordt met de grootste zorg en precisie uitgevoerd.
  • Onderhoud: Een mooie tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Groenbouw Hovenier biedt zowel eenmalige als doorlopende onderhoudsdiensten aan, zodat jouw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet. Van snoeien en bemesten tot het winterklaar maken van de tuin, hun ervaren hoveniers nemen al het werk uit handen. Zo kun jij zorgeloos genieten van een gezonde en goed onderhouden tuin.
  • Bestrating: Bestrating is een essentieel onderdeel van elke tuin. Groenbouw Hovenier heeft uitgebreide ervaring met het aanleggen van diverse soorten verharding, van sierbestrating tot praktische tuinpaden en opritten. Ze werken met topkwaliteit materialen en zorgen voor een strak en duurzaam resultaat dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van jouw tuin.

Innovatieve automatisering bij Groenbouw Hovenier: vooruitstrevend en efficiënt

Groenbouw Hovenier heeft niet alleen een passie voor tuinen, maar loopt ook voorop op het gebied van automatisering. Dankzij hun samenwerking met Become-IT en het gebruik van de Suite MKB bedrijfssoftware, hebben zij hun administratieve en operationele processen naar een hoger niveau getild. Dit heeft hen in staat gesteld om efficiënter te werken, klanten beter te bedienen en hun concurrentiepositie te versterken.

Aan het begin van 2023 had Frits van der Wal, eigenaar van Groenbouw Hovenier, behoefte aan een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk softwareprogramma. Hij wilde een systeem waarin hij snel en efficiënt offertes kon opstellen, calculaties kon maken, urenregistratie kon bijhouden en facturatie kon uitvoeren. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs ontmoette hij Leo Kodde van Become-IT, de ontwikkelaar van Suite MKB. Deze ontmoeting bleek een schot in de roos.

Met de implementatie van Suite MKB heeft Groenbouw Hovenier een grote stap gezet in de richting van verdere professionalisering en automatisering. Dit moderne systeem helpt hen niet alleen om hun huidige klanten beter van dienst te zijn, maar ook om klaar te zijn voor toekomstige groei en ontwikkelingen. Groenbouw Hovenier toont hiermee aan dat zelfs kleinere hoveniersbedrijven veel baat kunnen hebben bij geavanceerde bedrijfssoftware.

Waarom kiezen voor Groenbouw Hovenier?

Met jarenlange ervaring in de hoveniersbranche heeft Groenbouw Hovenier de kennis en vaardigheden om elk tuinproject tot een succes te maken. Hun team bestaat uit gecertificeerde hoveniers die voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends.

Groenbouw Hovenier opereert voornamelijk in een straal van 50 kilometer rondom Heerenveen. Deze regionale focus zorgt ervoor dat ze goed bekend zijn met de lokale omstandigheden en de specifieke wensen van hun klanten. Of je nu in een stadstuin in Heerenveen woont of een landelijke tuin in een van de omliggende dorpen hebt, Groenbouw Hovenier weet precies wat nodig is om jouw tuin tot een succes te maken.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.