Boppe Yn
Home » Friese top horecaondernemer Geert Bosman: “We worden uitgekleed door de overheid!”

Friese top horecaondernemer Geert Bosman: “We worden uitgekleed door de overheid!”

Top horecaondernemer Geert Bosman gaat letterlijk met de billen bloot en staat voor zijn zaak: De overheid kleedt de Nederlandse ondernemer uit!

Geert Bosman is een bekende Friese horecaondernemer. Een van zijn succesvolste en bekendste ondernemingen is ´t Gerecht in Heerenveen. Het terras van restaurant ’t Gerecht staat ieder jaar steevast in de Terras Top 100 en won recent zelfs de eerste plaats van heel Nederland.

In een bericht op zijn Facebook daagt hij andere ondernemers die ook uitgekleed worden door de overheid uit hetzelfde te doen als hij: een foto maken zonder kleren met jouw horecabedrijf op de achtergrond. Deze actie trekt veel aandacht op social media.

De oproep van Geert komt voort uit de onvrede van vele horecaondermers. De willekeurigheid waarmee de nieuwe 1,5-meter regelgeving wordt geforceerd is bespottelijk.

We zijn 2,5 maanden verder en er zijn wereldwijd ruim 1 miljoen testen gedaan. We hebben nu het inzicht dat het virus bij lange na niet zo erg was als ons voorspeld werd. Nu we weten dat de modellen die de lockdown ondersteunden niet kloppen, omdat we ons kunnen baseren op de feitelijk data, kunnen we OPEN!

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.