Boppe Yn
Home » Friesland Lease zorgt voor innovatie en duurzaamheid in mobiliteit

Friesland Lease zorgt voor innovatie en duurzaamheid in mobiliteit

Friesland Lease is een naam die synoniem staat voor innovatie, duurzaamheid en vooruitgang binnen de mobiliteitssector. Onder leiding van commercieel directeur Mirjam Marinus, een gedreven ondernemer met diepe wortels in Friesland, streeft het bedrijf naar een toekomst waarin mobiliteit niet alleen efficiënter maar ook milieuvriendelijker is. Met een duidelijke visie en een vastberaden strategie, heeft Friesland Lease ambitieuze doelen gesteld voor de komende jaren, waaronder een volledig zero-emissie wagenpark tegen 2030.

Een Duidelijke Visie: Road to Zero

De “Road to Zero” is niet slechts een slogan, maar een goed doordachte strategie die de richting aangeeft voor Friesland Lease. Het bedrijf zet zich in voor de verduurzaming van hun volledige wagenpark en aanbod, met zero-emissie als norm. Marinus benadrukt het belang van een langetermijnvisie en consistent overheidsbeleid om deze doelen te bereiken. Het gebrek aan consistentie in overheidsregels, zoals de afschaffing van de BPM-vrijstelling en nieuwe rapportageverplichtingen, stelt zowel uitdagingen als kansen voor Friesland Lease.

Ondernemerschap en Innovatie

De ondernemersgeest zit diepgeworteld in Marinus. Als dochter van de bekende Drachtster bakker Appie de Jong, heeft ze geleerd dat geloven in jezelf en het maken van duidelijke keuzes essentieel zijn voor succes. Deze mindset heeft haar geholpen bij het opzetten van Leasefiets in 2014. Ondanks aanvankelijke scepsis, heeft Leasefiets zich ontwikkeld tot marktleider in leasefietsen, een prestatie die de visie en het doorzettingsvermogen van Friesland Lease illustreert.

Samenwerking en Partnerschap

Friesland Lease beschouwt zichzelf niet alleen als een dienstverlener, maar als een strategische partner voor hun klanten. Het bedrijf biedt totaaloplossingen aan die variëren van zakelijk en privé leasen tot deelauto’s, slim laden en waterstofauto’s. De klantgerichte benadering zorgt ervoor dat Friesland Lease altijd vooruit denkt en inspeelt op de behoeften van hun klanten.

Naast het leveren van oplossingen, zet Friesland Lease zich in als kennisdeler. Het organiseren van kennissessies en het uitnodigen van experts om te spreken over actuele onderwerpen zoals BPM en zero-emissie, helpt klanten en partners om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de mobiliteitssector.

Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Een belangrijk aspect van de strategie van Friesland Lease is hun focus op duurzaamheid. Dit is niet alleen zichtbaar in hun streven naar een zero-emissie wagenpark, maar ook in hun bredere bedrijfsvoering. Het bedrijf is genomineerd voor de Koning Willem I Prijs in de categorie grootbedrijf, een prestigieuze onderscheiding die moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap erkent. Deze nominatie onderstreept het commitment van Friesland Lease aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame praktijken.

De Toekomst van Mobiliteit

Met 125 toegewijde medewerkers werkt Friesland Lease dagelijks aan het realiseren van hun visie: een schonere, leukere en vitalere mobiliteit. Ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met een veranderend overheidsbeleid, blijft het bedrijf creatief en innovatief in het ondersteunen van hun klanten. Marinus en haar team blijven vasthouden aan hun doelen, waarbij elke stap in de juiste richting wordt gezien als een overwinning.

Conclusie

Friesland Lease is een voorbeeld van hoe een duidelijke visie, innovatie en ondernemersgeest kunnen leiden tot succes in een competitieve markt. Door te blijven investeren in duurzame oplossingen en strategische partnerschappen, zet het bedrijf de toon voor de toekomst van mobiliteit. Hun inzet voor een zero-emissie wagenpark en de nominatie voor de Koning Willem I Prijs bevestigen dat Friesland Lease niet alleen voorop loopt, maar ook anderen inspireert om dezelfde weg naar duurzaamheid in te slaan.

Voor meer informatie over Friesland Lease en hun diensten, bezoek hun website en ontdek hoe ze de mobiliteit van morgen vormgeven.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.