Boppe Yn

PSD2 vergunning voor start-up Flow your money

De in Friesland gevestigde start-up Flow Your Money heeft van De Nederlandse Bank een PSD2-vergunning gekregen voor rekeninginformatie- en betaalinitiatiedienstverlener.

PSD2 is een nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten. De richtlijn zorgt voor meer concurrentie en innovatie. Daarnaast haalt het drempels weg voor nieuwe toetreders op de betalingsmarkt. Toetreders zoals Flow Your Money.

Beheer alle geldstromen

Flow is daarmee één van de eerste fintechs in Nederland die namens de klant betalingen kan doen en banktransacties kan inzien. Flow beheert alle geldstromen zoals de klant het wil op de automatische piloot. Het is een ‘pre-boekhoudmethode’ die facturen herkent, automatisch spaart of geld bijstort op de juiste rekening, en ook BTW herkent. Binnenkort komt de app op de markt en is beschikbaar voor consumenten en bedrijven.

Streng toezicht

Een PSD2 vergunning krijgt een onderneming niet zomaar. Er moet aan strenge eisen worden voldaan en het bedrijf staat onder voortdurend strict toezicht van De Nederlandse Bank. Deze garandeert dat de privacy en veiligheid van de gebruikers is gewaarborgd.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.