Boppe Yn

FB Oranjewoud

Als er iets of iemand is die geeft om de mooie en dynamische provincie die wij Friesland noemen, is het wel FB Oranjewoud. Bij alles wat bijdraagt aan Friesland of van enig belang is voor Friesland, is FB Oranjewoud wel te vinden. Voor een provincie als Friesland zet je je natuurlijk in en daarom haalt FB Oranjewoud alles uit de- kast om een verschil te maken.

Wie FB zegt, moet ook Fryslân Boppe zeggen

In het jaar 2012 is de stichting FB Oranjewoud in het leven geroepen, op het moment dat de Rabobank de Friesland Bank overnam. In de voorgaande jaren stond deze stichting bekend als Stichting Friesland Bank en Stichting Fryslân Boppe Oranjewoud. Het hoofddoel van FB Oranjewoud is het bevorderen van Noord-Nederland en daarbij Friesland in het bijzonder.

Zij investeert onder andere in betekenisvolle bedrijven, projecten om Friesland te promoten en vooruitstrevende technologie voor bijvoorbeeld groene energie. FB Oranjewoud is dus actief op zowel sociaal, economisch als cultureel gebied. Alles van waarde voor Friesland, is van waarde voor FB Oranjewoud, want er gaat natuurlijk niks boven Friesland.

FB Oranjewoud: Zorg voor Friesland

Sinds het verlies van een zelfstandige zorgverzekeraar in Friesland, is er eigenlijk al vraag naar een nieuwe. De gebeden worden wellicht verhoord, want waar kansen liggen voor Friesland, is er plek voor FB Oranjewoud om deze kansen op een zo goed mogelijke manier te benutten. Daarom is deze stichting druk bezig om uit te zoeken of het mogelijk is zelf een zorgverzekeraar op te richten. Momenteel ligt zij nog bedolven onder al het onderzoek dat deze vooruitstrevende onderneming met zich meebrengt. Dit is een voorbeeld van een van de vele nobele acties die FB Oranjewoud onderneemt om Friesland te verbeteren.

FB Oranjewoud, een vooruitstrevende, bedachtzame, en vooral zorgzame stichting. Dit bedrijf investeert in Friesland, voor Friesland. Heel Friesland is één met elkaar, en samen maken we het beter. Of dit nou op economisch, sociaal of cultureel gebied is, alles en iedereen doet ertoe en verdient de volle aandacht. Daar maakt FB Oranjewoud zich hard voor.

Justus de Boer

Justus de Boer

Justus is mede-oprichter van Calliope Creations. Dit marketingbureau is ontstaan uit een idee, gemixt met kennis uit opgedane ervaring om ten slotte gemengd te zijn met het laatste kerningrediënt: de wil. Calliope Creations is een jonge start-up met een bovengemiddeld gehalte van ambitie en discipline om voor hun klanten het beste marketingproduct neer te zetten.

Reageer

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle bijzondere ontwikkelingen vanuit Friesland!

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.