Boppe Yn

Roland Kuperus nieuwe eigenaar Detatech

Roland Kuperus neemt Detatech Personeelsdiensten over. Vorige eigenaar Roald Schmidt wilde het bedrijf graag uitbouwen, maar kwam daar niet aan toe.

Kuperus werkte zich bij zijn voormalig werkgever Technicum op van intercedent naar landelijk manager Installatietechniek en lid van het MT. Hij miste echter het persoonlijk contact met de mensen die het bedrijf aan het werk had, en kwam tot de conclusie dat hij het liefst ‘terug naar de basis’ wilde, naar het contact met werkzoekenden en opdrachtgevers.

Hij volgde een trainingstraject bij trainingsinstituut De Baak, waaruit naar voren kwam dat menselijk contact en goed werkgeverschap voor hem van essentieel belang zijn binnen het werk. Dat past bij hem en maakt hem gelukkig. Dus ging hij op zoek naar werk waarin deze twee punten naar voren komen. Dat vond hij bij Detatech.

Detatech personeelsdiensten

Detatech is een detacheringsbureau gericht op overheid, bouw en techniek. Het staat voor een persoonlijke aandacht en goed werkgeverschap. ‘Dat gaat verder dan een wekelijkse of maandelijkse uitbetaling van het loon,’ aldus Kuperus. ‘Heb je vragen, kom langs en stel ze. Dat hoeft echt niet alleen over werk te gaan. Persoonlijke aandacht staat voor mij voorop.’

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.