Boppe Yn
Home » Nieuwe advocaat in Dokkum

Nieuwe advocaat in Dokkum

Advocaat Oscar van Oorschot zit vanaf 1 januari van dit jaar enkele dagen per week namens De Boer & Egberts in een kantoor in Dokkum  om ondernemers te helpen met zakelijke problemen. De rest van de week is Van Oorschot werkzaam voor DBE advocaten in Leeuwarden.

Alles voor ondernemers

‘Boven de lijn tussen Harlingen, Leeuwarden en Buitenpost zit geen enkele zakelijke advocaat,’ aldus Van Oorschot. Toen er een kantoorruimte in Dokkum vrijkwam was hij dan ook dadelijk enthousiast.

De advocaat richt zich voornamelijk op alle juridische onderwerpen waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Ook doet hij faillissementen. Niet op een belegen, zakelijke manier maar professioneel en persoonlijk. Daarbij werkt hij met het motto: ‘Een gelukkig leven is niet het vieren van je successen, maar het oplossen van je problemen.’.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.