Boppe Yn
Home » Adine Faber-Versluis is ‘Vrouw in de Media 2022’ voor Friesland

Adine Faber-Versluis is ‘Vrouw in de Media 2022’ voor Friesland

Faber-Versluis is oprichter van het platform LekkerLevenMetMinder.nl en de Money Mind Academy, en richt zich op het bevorderen van financiële bewustwording en financiële vrijheid voor vrouwen door geldzaken praktisch en inspirerend te maken.

Ze creëerde een groot bereik via sociale media en kwam vaak in de nationale media aan het woord. De Vrouw in de Media Award is een initiatief van expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt om vrouwelijke experts en rolmodellen zichtbaar te maken in de media en redacties te verleiden hen vaker een podium te bieden.

Winnaar Adine Faber-Versluis

Adine Faber-Versluis was een van de twaalf genomineerde vrouwelijke experts uit Friesland. De jury koos voor haar, omdat ze op eigen kracht via sociale media een grote groep volgers bereikte (honderden podcasts, YouTube-kanaal, Instagram, LinkedIn). Ook werd ze vaak als expert aangehaald in de landelijke media, zoals de Telegraaf, Algemeen Dagblad en de Groene Amsterdammer.

De jury was onder de indruk van de veelzijdige en inhoudelijke motivatie van de stemmers en beschouwt Fabers werk als een eye-opener voor velen, die hen meer financiële zelfstandigheid, vrijheid en gelijkwaardigheid gaf. Haar activiteiten hadden een grote impact en de manieren waarop ze dit aanpakte waren laagdrempelig.

De regionale award is onderdeel van de landelijke Vrouw in de Media Awards. Een jury, geselecteerd door journalisten en het publiek, selecteerde de genomineerden en maakte vervolgens een keuze uit de top drie. De winnaar van de Vrouw in de Media Award Friesland van 2021 was ondernemer en initiatiefnemer van maatschappelijke projecten, Wini Weidenaar.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.