Boppe Yn

Te koop in Friesland voor iets meer dan € 2 miljoen…

Gelegen in het schilderachtige buitengebied tussen Lippenhuizen en Beetsterzwaag, staat Bûtewei 20; een adres dat synoniem staat voor luxe, ruimte en natuurlijke schoonheid. Deze exclusieve eigenschap, bestaande uit twee architectonisch ontworpen villa’s op een royaal perceel van 5.995 m², is een droom voor liefhebbers van het goede leven, aangeboden voor €2.250.000 kosten koper.

Een Prachtlocatie Buiten, Niet Afgelegen

Zoals de straatnaam ‘Bûtewei’ of ‘Buitenweg’ al doet vermoeden, bevindt u zich hier in een serene omgeving die het buitenleven eer aandoet. De locatie combineert het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van lokale voorzieningen in nabijgelegen dorpen zoals Gorredijk en het historisch rijke Beetsterzwaag.

De Woningen: Een Dualiteit van Stijl en Potentie

De eerste villa, een volledig afgewerkt en instapklaar gastenverblijf, verwelkomt u met een lichte hal die leidt naar een ruime en luxe woonkeuken. Hier vangen minimalistische glazen schuifpuien tot aan het plafond het overweldigende uitzicht op de uitgestrekte natuur. De keuken zelf is een culinaire droom, uitgerust met hoogwaardige apparaten en een stijlvol keukeneiland.

De bovenverdieping onthult een royale slaapkamer met een aangrenzende luxe badkamer, inclusief een sauna—perfect voor ontspanning na een lange dag. Het uitzicht vanaf hier, of het nu de benedenverdieping is of de sierlijke tuin, blijft indrukwekkend en is steeds veranderlijk met de seizoenen.

Aan de andere kant biedt de tweede, grotere villa (hoofdgebouw) een blank canvas. Dit casco opgeleverde gebouw wacht op een koper met visie, iemand die zijn droomhuis wil vormgeven met persoonlijke tinten en afwerkingen. De ruimtelijke opzet en de grote ramen garanderen dat elke hoek van de woning baadt in natuurlijk licht en prachtige uitzichten biedt.

Een Exterieur Dat Inspireert

Het perceel zelf is een meesterwerk van landschapsarchitectuur, met een harmonieuze mix van sierplanten, een fruitboomgaard, en uitgestrekte gazons. Geavanceerde voorzieningen zoals een geïntegreerd bewateringssysteem en verlichte en verwarmde terrasvloeren vergroten het comfort en de esthetiek van het buitenleven.

Locatie en Toegankelijkheid

Bûtewei 20 is niet alleen een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers maar ook een strategisch gelegen investering. De A7 is slechts 7 minuten rijden en verbindt u snel met steden als Groningen en Heerenveen, terwijl de directe omgeving rijk is aan natuurreservaten, historische routes en culturele bezienswaardigheden.

Gorredijk, met zijn levendige gemeenschapszin en uitgebreide voorzieningen, biedt alles van supermarkten tot sportfaciliteiten en scholen, waardoor het dagelijks leven zowel gemakkelijk als aangenaam is. De nabijheid van de heide van Lippenhuizen en de bossen van Beetsterzwaag nodigt uit tot eindeloze wandelingen en fietstochten, direct vanuit uw voordeur.

Een Kans om te Koesteren

Bûtewei 20 biedt meer dan alleen een woonruimte; het biedt een levensstijl, een toevluchtsoord en een kans om te wonen in harmonie met de natuur, zonder in te leveren op luxe of comfort. Voor de serieuze koper of investeerder, dit pand belooft niet alleen een thuis maar een nalatenschap te zijn.

Verbeelding is de enige grens hier bij Bûtewei 20 in Lippenhuizen. Waar wacht u nog op? Neem een stap naar het leven dat u altijd al heeft willen leiden; een leven vol rust, luxe en natuurlijke schoonheid.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.