Boppe Yn
Home » StylExperience is dé uitkomst voor jou en je kledingkast.

StylExperience is dé uitkomst voor jou en je kledingkast.

Shoppen in je eigen kledingkast na persoonlijk advies, dat kan met StylExperience. Het is een online garderobe management tool van Veronika Osinga-Sabolova, en helpt je kledingkast onder handen te nemen. Ook kan je met de tool kleding die je nooit meer draagt matchen met andere items uit je kast.

Een goed begin is het halve werk

Voor je de tool kan gebruiken moet je eerst een intakeformulier invullen waarin je aangeeft wie je bent, hoe je er uit ziet en welke kleding je goed staat. Ook moet je foto’s maken van al je kledingstukken en deze online in de garderobe management tool plaatsen. Veronika  maakt daar nieuwe kledingcombinaties mee en vult dit als dat nodig is aan met kleding en accessoires (die eventueel ook gekocht kunnen worden). Daarmee sta je nooit meer voor dilemma’s over wat je aan moet trekken. De tool is 24 uur per dag online.

Overzichtelijk en georganiseerd

Verder is je garderobe dankzij de tool altijd overzichtelijk en goed georganiseerd. Winkelen kost maar weinig tijd meer onder begeleiding van StylExperience: je krijgt shopinstructies via de tool en koopt dus nooit meer iets dat je eigenlijk niet nodig hebt of niet staat. Met de tool bespaar je dus tijd en geld, en je weet zeker dat je er altijd goed uit ziet.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.