Boppe Yn
Home » Monopoly Harlingen

Monopoly Harlingen

Het spel Monopoly bestaat al meer dan tachtig jaar en is het meest gespeelde bordspel ter wereld. Het kent duizenden unieke edities en eind november is daar een uitgave bij gekomen: Monopoly Harlingen.

Rondje over het bord

Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen door bekende namen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn helemaal in Harlingen-stijl. Wie het spel speelt komt eerst langs de goedkopere Blomstrjitte in Wijnaldum en besluit het rondje over het bord langs de duurdere Noorderhaven. Bedrijven en instellingen zoals Port of Harlingen en Frisia Zoutfabriek hebben een plaatsje op het bord gekregen, ook kom je bekende namen als Blauwe Slenk, De Bazuin en Franekereind tegen.

Het spel Monopoly Harlingen is exclusief verkrijgbaar bij PLUS Lunenborg Harlingen.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.