Boppe Yn
Home » Genieten van pure luxe in nieuw wellness centrum in Oranjewoud

Genieten van pure luxe in nieuw wellness centrum in Oranjewoud

Op 1 april van dit jaar heeft Skin in Balance het wellness centrum in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud over genomen. Hiermee is de basis gelegd voor de toonaangevende rol die het centrum en hotel samen gaan spelen op gebied van wellness en beauty in Friesland.

Skin in Balance opende in 2007 haar deuren in Oranjewoud onder de bezielende leiding van eigenaresse Fiona Koopman. Met het exclusieve merk Maria Galland geeft ze haar klanten een speciale belevenis in haar salon in Oranjewoud. Behandelingen zijn holistisch en worden met persoonlijke aandacht voor de individu uitgevoerd.

Luxe in Friesland

Tjitte de Wolff, directeur van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, was al een tijdje op zoek naar een nieuwe invulling van het wellness centrum van het hotel. Beide waren dus toe aan een nieuwe stap, en door de handen ineen te slaan kunnen Skin in Balance en het hotel nu de gasten op een toonaangevende manier een prachtige en complete aanvulling op hun verblijf geven op het vlak van beauty en wellness.

Momenteel staat het centrum nog volop in de verbouwing en worden ook de behandelkamers rigoureus gerenoveerd. Naar verwachting opent het centrum in juni van dit jaar haar deuren voor klanten.

View this post on Instagram

Do I need to say more 🌸

A post shared by Fiona Koopman De Bruijn (@skininbalance_tjaarda_o_woud) on

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.