Boppe Yn
Home » Lotte uit Dokkum is niet te stoppen

Lotte uit Dokkum is niet te stoppen

Lotte Risselada wil graag aan de slag bij de politie. Al vijf keer heeft ze een sollicitatiebrief geschreven en even zo veel keer was dat tevergeefs. Nu spreekt ze in een videoboodschap verantwoordelijk minister Ferd Grapperhaus rechtstreeks aan.

Aan haar brieven kan het niet liggen. Ze heeft deze aan verschillende politiemensen laten lezen en alle tips die ze heeft gekregen in de brieven verwerkt. Maar het mocht allemaal niet baten. Daarom probeert ze het nu met een videoboodschap.

Positieve reacties

In de boodschap, die gefilmd is op de mooiste plekjes van Dokkum, laat ze weten dat ze al heel lang graag bij de politie wil en legt ze uit waarom ze geschikt is. De boodschap is gepost op verschillende social media en in de eerste week al tienduizenden keren bekeken. De reacties zijn veelal positief.

In beweging

Lotte staat al bekend  als de Dokkumse die Noord-Nederland in beweging kreeg met haar dagelijkse fitnessprogramma op Podium-TV tijdens de coronatijd. Eerder volgde ze de Cios-opleiding en is nu fulltime actief als trainster en coach. Zou ze bij de politie komen, dan wil ze blijven bewegen en lesgeven.

De videosollicitatie heeft Lotte gemaakt in samenwerking met Pieter Dijkhuis van Xpressy, een bedrijf in Leeuwarden dat gespecialiseerd is in moderne sollicitaties. Samen met Dijkhuis heeft ze het script geschreven. Ook is er een moderne CV opgesteld en een website opgezet.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.