Boppe Yn
Home » Te koop: Voor iets minder dan 2 miljoen euro krijg je een van de mooiste bosrijke uitzichten van Friesland

Te koop: Voor iets minder dan 2 miljoen euro krijg je een van de mooiste bosrijke uitzichten van Friesland

Dit hoogwaardige landhuis is in 2005 onder architectuur van Marten Atsma gebouwd. Op fantastische locatie gelegen in het Friese Beetsterzwaag kijk je vanuit het aan de bosrand gelegen huis uit op de Friese wouden.

Het geheel staat op een perceel van 7.205 m². De enorme raampartijen in de living bieden aan beide kanten een prachtig uitzicht op de tuin met vijver, bos en de omringende natuur.

Via een toegangshek komt u op dit landgoed, welke onder architectuur van Arjen Valk is aangelegd. De terrassen liggen op meerdere niveaus en de achterzijde van het perceel grenst aan bos, hetgeen maximale privacy waarborgt. Gelegen aan de rand van Beetsterzwaag, met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik waaronder Landgoed Lauswolt met 18-holes golfbaan.

Er is een riante entree met fraai gebogen trapopgang, vide, inloopgarderobe, toilet en toegang tot de ruime wijnkelder. De grote raampartijen bieden een indrukwekkend uitzicht op de tuin. De veranda heeft een buitenhaard en inbouwverlichting zodat er nog heerlijk lang van de avond kan worden genoten.

Deze Friese villa in Beetsterzwaag is charismatisch, ingetogen en zonder overbodige franje. Het royale overstek rondom geeft naast meer uitstraling ook een fijn binnencomfort.

Meer weten of het huis van de binnenkant bekijken? Klik hier voor de plaatsing op Funda.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.