Boppe Yn
Home » Duurste stuk grond te koop in Friesland: Groenedijk 39 in Sneek

Duurste stuk grond te koop in Friesland: Groenedijk 39 in Sneek

Als je op zoek bent naar een unieke locatie om je droomhuis te bouwen, dan is dit magnifieke perceel aan de rand van het Sneekermeer iets voor jou! Met een oppervlakte van 6020 m² en gelegen aan het groot vaarwater biedt deze locatie het beste van zowel stad als platteland. Praktisch alle voorzieningen zijn op enkele fietsminuten afstand, inclusief het bruisende stadscentrum van Sneek.

Deze bouwkavel heeft een bouwbestemming en beschikt over een eigen jachthaven en een dubbel botenhuis (15m x 15m). Met een prijskaartje van € 1.575.000 k.k. is dit het duurste stuk grond dat momenteel te koop is in Friesland. Er is zelfs al een prachtig ontwerp getekend door Kat en Koree Architecten uit Sneek en gedetailleerde offertes van aannemers zijn aanwezig.

De nieuwe eigenaar kan zelfs aan bewoners uit de directe omgeving een ligplaats verhuren, waardoor je deel kunt nemen aan het ‘Mienskipsgevoel’ in de buurt. De kavel grenst aan een natuurgebied en biedt een prachtig uitzicht op het water. Deze unieke locatie biedt een uitgelezen kans om te bouwen op een van de mooiste bouwkavels aan groot vaarwater in Friesland. Wil je meer informatie over dit prachtige perceel? Neem dan contact op met de makelaar.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.