Boppe Yn

Doutzen en familie de nieuwe Kardashians?

Doutzen Kroes is vanaf nu te volgen op Youtube. Het topmodel heeft vanaf gister haar eigen platform gestart, Doutzen Diaries. Op dit platform verschijnt wekelijks op woensdag om 15:00 een nieuwe video. In haar vlogs geeft ze een kijkje in haar zakelijke- èn haar privé- leven. 

“Ik had een visueel dagboek nodig”

Het leven van het model bestaat uit Glamour, haar kinderen en haar man. En nu heeft Doutzen besloten om dat te gaan delen met de buitenwereld. Waarom? “De reden dat ik ben begonnen met filmen, is omdat ik een visueel dagboek nodig heb.” Ze vertelt nog meer dat ze heel veel mooie dingen ziet en meemaakt en deze dus graag wilt vastleggen.

Maar tegen de kinderen praat ze Fries

De vlogs die Doutzen gaat plaatsen zullen in het Engels zijn, door haar internationale bereik. Wat wel leuk om te horen is dat het model wat Friese woorden wisselt met haar kinderen. Dat maakt het erg eigen, wel wordt dit Engels ondertiteld. 

Zelf plaatste Doutzen op haar Instagram een bericht over haar nieuwe kanaal waar zij vertelt dat ze heel veel zin heeft om met iedereen haar wereld en ervaringen te delen. ook vertelt ze dat we veel mode, feestjes en reizen kunnen verwachten. Maar ook haar familie en de serieuze delen van haar leven. 

Nadat de Friezin gister haar introductie video plaatste heeft ze al ruim 15.000 abonnees gekregen. De video zelf is ruim 40.000 keer bekeken. We verwachten dus veel te zien van Doutzen de komende tijd en kijken er naar uit!

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.