Boppe Yn
Home » Een van de beste ziekenhuizen van Nederland staat in… Sneek!

Een van de beste ziekenhuizen van Nederland staat in… Sneek!

Elsevier Weekblad heeft het Antonius Ziekenhuis in Sneek uitgeroepen tot één van de beste ziekenhuizen 2020. De beoordeling vond plaats naar aanleiding van 392 indicatoren.

Het Antonius kreeg vier bollen, het hoogst mogelijke aantal. Volgens Elsevier biedt het Antonius zorg op de meest veilige en efficiënte manier en is zeer patiëntgericht.

Verplicht

Nog twaalf andere ziekenhuizen kregen de hoogst haalbare score. In totaal werden 73 ziekenhuizen beoordeeld. De resultaten zijn gebaseerd op gegevens die ziekenhuizen verplicht moeten doorgeven aan bijvoorbeeld de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd en het Zorginstituut. Het gaat om gegevens uit 2019, dus van voor COVID-19.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.