Boppe Yn

Arjen Lubach: Een kijkje in zijn Friese Woonboerderij

Arjen Lubach, bekend van het populaire televisieprogramma ‘Zondag met Lubach’, is een graag geziene gast in de Nederlandse media. Met zijn scherpe humor en kritische blik weet hij wekelijks vele kijkers aan de buis gekluisterd te houden. Maar waar brengt Arjen zijn tijd door als hij niet op de televisie te zien is? In deze blog nemen we een kijkje in zijn prachtige woonboerderij in Friesland.

De Woonboerderij van Arjen Lubach

Gelegen in het Friese dorp Oudehorne, bezit Arjen Lubach een sfeervolle woonboerderij van 145 vierkante meter groot. De woning, verdeeld over twee woonlagen en een ruime kelder, telt in totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Ondanks dat het interieur een ietwat ouderwetse uitstraling heeft, is het een luxe verblijfplaats met alle benodigde voorzieningen.

Extra Luxe en Ruimte

De boerderij is omgeven door een perceel van meer dan 10.000 vierkante meter, inclusief een zwembad waar Arjen zijn conditie op peil kan houden. Voor de gasten of voor creatieve doeleinden staat er een blokhut op het terrein die kan dienen als gastenverblijf of opnamestudio. En voor de groene vingers is er zelfs een kas aanwezig om eigen groenten te verbouwen. Het enige wat Arjen nog nodig heeft, is een goede terreinwagen, want de boerderij is enkel bereikbaar via een zandpad.

De Financiële Kant

Arjen heeft voor deze prachtige woonboerderij een half miljoen euro neergeteld en een hypotheek afgesloten van 630.750 euro. Het lijkt erop dat hij plannen heeft voor enkele verbouwingen om van deze boerderij een waar paleis te maken.

Woonplaats Arjen Lubach

Arjen Lubach, bekend van zijn scherpe en humoristische kijk op de actualiteit, heeft een prachtige woonboerderij in Friesland waar hij zich kan terugtrekken van zijn drukke leven in Amsterdam. Met voldoende ruimte, luxe en een vleugje nostalgie biedt deze boerderij alles wat hij nodig heeft. We zijn benieuwd naar de toekomstige veranderingen en hoe Arjen deze Friese oase zal transformeren.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.