Boppe Yn

Thuis bij Arjen Lubach

Arjen Lubach is succesvol en druk. In Amsterdam woont hij is een huurappartement, en soms wil hij de drukte van de stad even ontvluchten. Mede om die reden heeft hij een woonboerderij gekocht in Oudhorne, een woning midden in de rust en ruimte van de natuur.

Ruime boerderij

De boerderij is alleen te bereiken via een zandpad en ligt op een perceel van iets meer dan 10.000 vierkante kilometer. De woning is omgeven door een tuin en heeft een oppervlakte van 145 vierkante meter. Lubach heeft de beschikking over zes kamers, waarvan drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Op het erf staat een blokhut die kan dienen als gastenverblijf en een houten garage voor de auto. Ook beschikt de boerderij over een kas en een zwembad.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.