Boppe Yn
Home » Isaac Gilissen laat 22.000 E-racers achter zich en wint hiermee de wereldtitel!

Isaac Gilissen laat 22.000 E-racers achter zich en wint hiermee de wereldtitel!

De wereldbeker van de Logitech G Challenge gaat richting Harlingen. Isaac Gillissen werd zaterdag in Las Vegas wereldkampioen met het E-racen.

Wereldkampioen E-racen

Over de duur van de competitie heeft de Harlinger meer dan 22.000 E-racers verslagen. Donderdag vetrok hij vanuit Harlingen naar Las Vegas. De finale was zaterdag om 1.00 uur Nederlandse tijd. Door de winst mag Isaac Gilissen nu in december meedoen in Londen met de Mclaren shadow-finale.

Het is een racespel wat heel realistisch is, de auto en het circuit zijn net als de echte auto’s en circuits. Ik speel het op de computer met een stuurtje en dat geeft weerstand net als in het echt. Zelfs Max Verstappen bereidt zich op de simulatie ook zo voor op wedstrijden. Het is eigenlijk niet van echt te onderscheiden.

Isaac Gillissen
Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle bijzondere ontwikkelingen vanuit Friesland!

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.