Boppe Yn

Hilda van der Meulen

Hilda van der Meulen: Een succesvolle ondernemer uit Friesland

De start van haar carrière

Hilda van der Meulen begon haar carrière in de paardensport, waar ze ervaring opdeed met het trainen, rijden en verhandelen van paarden op nationaal niveau. Echter, haar eerste ervaring als ondernemer kreeg ze toen ze onverwacht de Miss Holland Schoonheidswedstrijd won en Nederland vertegenwoordigde in de Miss World-wedstrijd in Sun City, Zuid-Afrika.

Miss Nederland in 1993 en haar deelname aan Miss World

Hilda van der Meulen’s eerste ervaring als ondernemer kwam toen ze onverwacht de Miss Holland Schoonheidswedstrijd van 1993 won. Dit was de eerste keer dat een Miss-wedstrijd werd uitgezonden op de nationale televisie in Nederland en was zeer succesvol. Door haar overwinning werd ze geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen in de Miss World-wedstrijd in Sun City, Zuid-Afrika. Dit was een grote stap voor haar in haar carrière en opende de deur naar vele nieuwe mogelijkheden. Hilda’s deelname aan deze wedstrijd was een grote prestatie en liet zien dat ze een ambitieuze, talentvolle en professionele vrouw was.

Haar ervaringen in de modellenwereld

Na haar verplichtingen als Miss Holland opende zich een heel nieuwe wereld voor haar. De vraag naar haar diensten als model, later actrice en presentatrice bracht haar naar Londen, Parijs, Monaco en Los Angeles, waar ze jaren woonde. Haar vaardigheden als ondernemer kwamen snel naar voren. Ze had een neusje voor het creëren van projecten, financieren en uitvoerend produceren. Deze “Hollywood” ervaring vertaalde zich in connecties met kwalitatieve Hollywood-producenten, distributeurs, internationale investeerders, bankiers en bracht haar heen en weer tussen Europa en de VS.

Hilda van der Meulen te paard

Hilda van der Meulen als Filmproducent

Naast haar succes als model, actrice en presentatrice, is Hilda van der Meulen ook een succesvolle filmproducent. Ze is de vrouw achter enkele van de populairste Nederlandse films, zoals “Bennie Stout”, “Verliefd op Ibiza” en “Penny’s Shadow”. Met haar jarenlange ervaring in de filmindustrie en haar vaardigheden als ondernemer heeft ze erin geslaagd om succesvolle films te produceren die een groot publiek aanspreken. Haar films zijn bekend om hun unieke verhalen, geweldige cast en geweldige productie waardoor ze de harten van veel mensen hebben veroverd.

Internationale herbebossing

Na bijna twee decennia aan internationale zakenervaring, financiële slagvaardigheid, veelzijdigheid en aangedreven door een helder doel, brengt ze een brede creatieve blik en internationale uitbreiding naar projecten en bedrijven.

Sinds 2020 zet zij zich in voor herbebossing van de wereld. Haar doel en missie is regionale ecosystemen helpen herstellen en bijdragen aan een verbetering van het bestaan van het planten- en dierenrijk, de natuurlijke levensvormen op aarde.

Over Hilda van der Meulen

Hilda van der Meulen is een veelzijdige en succesvolle vrouw die haar sporen heeft verdiend in verschillende industrieën. Van haar start als een ondernemer in de paardensport tot haar ervaringen als model, actrice, presentatrice en filmproducent, heeft ze laten zien dat ze een ambitieuze, talentvolle en professionele vrouw is. Haar deelname aan de Miss Holland Schoonheidswedstrijd van 1993 was een grote prestatie en opende de deur naar vele nieuwe mogelijkheden. Met haar jarenlange ervaring in de filmindustrie en haar vaardigheden als ondernemer heeft ze erin geslaagd om succesvolle films te produceren die een groot publiek aanspreken.

In samenvatting, Hilda van der Meulen is een voorbeeld voor velen. Ze is een succesvolle ondernemer die haar sporen heeft verdiend in verschillende industrieën. Haar ambitie, talent en professionaliteit hebben haar naar grote hoogten gebracht en ze is voortdurend bezig met het verbeteren van zichzelf en het maken van een positieve impact op de wereld. Haar verhaal is inspirerend en laat zien dat met hard werken en de juiste houding alles mogelijk is.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppe Yn Fryslan beoordeelt dagelijkse het nieuws uit Friesland.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.