Boppe Yn

Friesland vertegenwoordigd in Heel Holland Bakt

Eric Jongsma (53) doet mee aan het achtste seizoen van het programma Heel Holland Bakt op Omroep MAX. In het dagelijks leven is hij grafisch vormgever, in zijn vrije tijd bakt hij graag met zijn dochter, die de passie van haar vader heeft overgenomen.

Verschillende hobby’s

Zijn voorkeur gaat uit naar brood, het liefst suikerbrood. Zijn eenvoudige, eerlijke en vooral goede smaken onderscheiden hem van de rest. Staat hij niet in de keuken, dan is Eric graag aan het vissen met zijn zoon of maakt hij muziek. Hij speelt drums in Switchbones, een rockband.

Vanaf 27 december is het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt te zien op NPO-1.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.