Boppe Yn

Buitenpostse lichtroute

Buitenpost straalt. Bijna zestig straten, huizen en tuinen zijn uitbundig versierd met lichtjes en decoraties. Het geheel dorp vormt een keten van licht die door bijna het hele dorp gaat. De organisatie was blij verrast met het aantal mensen dat hun deelname toezegde.

Vindingrijk

Opvallend is dat het licht vaak vindingrijk is, maar nooit overdadig. Een smaakvolle benadering die bij deze tijd past, aldus oordeelde de organisatie. Binnen twee weken werd de organisatie op poten gezet, bestaande uit Lichtcommissie Feestweek en enkele dorpsgenoten. Plaatselijk Belang steunde het geheel met het beschikbaar stellen van prijzen en prijsbordjes.

De lichtroute startte zaterdag 19 december en zal eindigen op maandag 28 december. De verlichting blijft  echter zeker langer hangen. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt.

De route is te volgen op www,binnenbuitenpost.nl.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.