Boppe Yn

Sylvana IJsselmuiden relatie met autocoureur Steijn Schothorst

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden maakte onlangs in het Radio 538-programma van Wietze bekend dat zij een relatie heeft met autocoureur Steijn Schothorst. Misschien niet zo bekend als F1 coureur Max Verstappen, maar in de Blancpain GT-series schittert hij op de baan.

Sylvana Indira Nikita IJsselmuiden kennen we natuurlijk van onder andere SBS6 en Dumpert.  Steijn is de zoon van niemand minder dan zakenman Jeroen Schothorst, oud-mede-eigenaar van kledingmerken Gaastra en McGregor.

View this post on Instagram

Keep it cool popjes #diep-Fries

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) on

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.