Boppe Yn
Home » Friese Sylva IJsselmuiden op eerste plek in FHM 500

Friese Sylva IJsselmuiden op eerste plek in FHM 500

Sylvana IJsselmuiden FHM 500

De 25-jarige presentatrice Sylvana IJsselmuiden is door mannenblad FHM verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland 2020. Sylvana neemt het stokje over van voormalig miss Jessie Jazz Vuijk, die in 2019 won. Topmodel Romee Strijd eindigde als tweede voor Yolanthe Cabau die dit jaar op de derde plaats eindigde.

De jaarlijkse FHM500-lijst wordt bepaald aan de hand van stemmen via sociale media, keuze van de redactie en de stemmen via de site. Dit jaar is er meer dan 2,9 miljoen keer gestemd.

,,Bizar en een fantastische eer’’, zegt de 25-jarige presentatrice. ,,Ik denk dat ik het mede te danken heb aan mijn Friese mentaliteit. Ik sta met mijn beide voetjes op de grond. Volgens mij krijg ik daardoor de waardering van het publiek.’’

Sylvana IJsselmuiden

Naast presentatrice is ze ook fotomodel en heeft ze een Instagram-account met ruim 300.000 volgers. Daarop plaatst ze geregeld zwoele foto’s van zichzelf. Ze woont vanwege haar werk inmiddels in Utrecht, maar ze blijft zich profileren als ‘Frysk famke’.

View this post on Instagram

Zomervakantie of wintersport?

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) on

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.