Boppe Yn
Home » Rens Kroes is bevallen van een kindje

Rens Kroes is bevallen van een kindje

Rens Kroes is bevallen van een dochtertje. Het meisje heet Maya Jade.

‘In de nacht van 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op Aarde geland,’ schrijft de foodblogger op haar Instagram. ’Ze is thuis in een mooie, verwarmende omgeving (inclusief Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk haar papa om haar heen.

Instagram

Het was een zware bevalling, dus neemt ze de komende maanden om te herstellen met warmte, liefde en natuurlijk powerfood. Wie graag op de hoogte wil blijven kan haar Instagram volgen, waar Rens af en toe een foto zal plaatsen.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.