Boppe Yn
Home » Kameel geboren in Friesland!

Kameel geboren in Friesland!

Op zaterdag 4 april verscheen er een klein lichtpuntje in de crisistijd van Circus Renz Berlin, dat ‘aan de grond staat’ in het congrescentrum in Drachten dankzij de coronamaatregelen.

Baby-kameeltje

Ondanks het feit dat de shows even in de ijskast staan, draait de wereld toch gewoon door, en werd er op zaterdagmorgen een baby-kameeltje geboren. Verwacht, maar daarom niet minder een aangename verrassing. Het meisje en haar moeder, die ook in het circus is geboren, zijn in goede gezondheid.

Geen kraambezoek

Kraambezoek is niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen. Bovendien hebben moeder en kind eerst behoefte aan rust. Wie graag wil feliciteren kan een berichtje achter laten via de website van Circus Renz of de Facebook pagina. Via deze kanalen houdt verzorgster Madeleine Renz (luchtacrobate en paardenshow) het publiek ook op de hoogte van het wel en wee van het kameeltje en haar moeder.

Het kameeltje moet natuurlijk ook een naam hebben. Wie een leuke of mooie suggestie heeft kan dit doorgegeven via de social media kanalen van Circus Renz.

Wat de naam ook mag worden, één ding is zeker: In het paspoort komt FRIESLAND te staan.

View this post on Instagram

#Camel #meme

A post shared by Circus Renz International (@circusrenzinternational) on

.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.