Boppe Yn

Gigantisch veel inzendingen voor de Fryske Scheurkalender 2021

Met meer dan 1250 ingezonden foto’s was het lastig kiezen voor de samenstellers van de Fryske Scheurkalender 2021. Het thema was ‘wat beweegt jou in Friesland?’.

Uit de veelal persoonlijke foto’s heeft de jury een selectie gemaakt die een mooi beeld geeft van wat de mensen beweegt. Henk Hamming, initiatiefnemer van de Fryske Scheurkalender: ‘De foto’s zijn aanleiding voor gesprek en dat is precies waar we op hopen.’.

De kalender werd op 27 oktober gepresenteerd, burgemeester Ellen van Selm van Opsterland ontving het eerste exemplaar. De kalender is inmiddels ook te koop.

Noorderlicht maakt later nog een tentoonstelling van de mooiste inzendingen in Friesland, in combinatie met inzendingen uit Groningen, waar ook een kalender verscheen.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.