Boppe Yn
Home » Friese rapper Remon maakt kleurboek over Nederlandse rappers

Friese rapper Remon maakt kleurboek over Nederlandse rappers

De Friese rapper Remon maakt een kleurboek waar bijna alle Nederlandse rappers in staan. Het boek is gericht op kinderen, maar hij hoopt dat het ook aanslaat bij volwassenen.

Friese rapper Remon

De Jong werd bekend als Friese rapper, maar daar is hij anderhalf jaar geleden definitief mee opgehouden. De Jong vertelt over het boek in het radioprogramma Weistra op wei. Er staan niet alleen kleurplaten in het boek, maar ook informatie over de rappers.

Als je kinderen creatief prikkelt, is het makkelijker om ze een stukje geschiedenis aan te bieden.

Friese rapper Remon

Kleurboek Nederlandse rappers

In het boek vind je kleurplaten van meer dan 100 bekende Nederlandse rappers vanaf de jaren ’80 tot nu. De legendarische artiesten die aan de wieg stonden, de rappers die het groot hebben gemaakt en de helden die het naar een nieuw level brengen. In het 120 pagina’s tellende boek zijn naast herkenbare tekeningen ook puzzels, spelletjes en knutselopdrachten te vinden. Ook staat er veel informatie in over 40 jaar Hip Hop geschiedenis in Nederland, aangevuld met weetjes over de artiesten.

Een onmisbaar geschiedenisboek en een perfect cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse Hip Hop cultuur. Meer weten? Bekijk het kleurboek

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.