Boppe Yn
Home » Friese influencer Sylvana ook #trotsopdeboer

Friese influencer Sylvana ook #trotsopdeboer

Op het Malieveld in Den Haag stonden op 1 oktober honderden trekkers. Boeren protesteerden tegen mogelijke nieuwe stikstofmaatregelen en het negatieve beeld dat er volgens hen over boeren wordt verspreid. Recent stelde D66 voor om de veestapel te halveren. Dat was voor veel boeren de directe aanleiding om te protesteren.

Nadat het protest was gehouden liet ook de Friese Sylvana IJselmuiden via een Instagram bericht zien dat ze trots is op de boeren met bijbehorende comment:

“Go go go boeren! Mijn stem hebben jullie! #wantlove ❤️ Geluid kan alleen wel ietsje pietsje minder. Maargoed AandachtTrekkers he! Go! #johndeereismienmerk

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.