Boppe Yn
Home » Friese Joost uit Britsum razendpopulair op YouTube

Friese Joost uit Britsum razendpopulair op YouTube

EenhoornJoost is de artiestennaam van Joost Klein uit Leeuwarden. Hij is onder andere bekend van zijn nummer “Scandinavian Boy” en zijn album met goede vriend Donnie, getiteld: M van Marketing.

Joost stond in 2017 en 2018 even onder contract bij Top Notch maar besloot later een eigen label op te richten, genaamd Albino Sports. Albino was het eerste album dat hij, op 18 januari 2019, op zijn eigen label uitbracht. Op 20 oktober 2017 kwam zijn mixtape “Scandinavian Boy” uit.

Niet alleen op YouTube gooit Joost hoge ogen. Ook op Instagram weet hij zijn meer dan 300.000 volgers te inspireren.

https://www.instagram.com/p/B0goxzEAxyI/?utm_source=ig_web_copy_link
Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.