Boppe Yn
Home » Doutzen schittert op de MTV EMA’s 2019

Doutzen schittert op de MTV EMA’s 2019

De MTV EMA’s van dit jaar werden gehouden in het Spaanse Sevilla. Alle celebrities van over de gehele wereld reizen jaarlijks af in afwachting van een mogelijke award. Doutzen was op zondagavond aanwezig om de award uit te reiken voor Best Hip Hop. Deze prijs konden worden opgeëist door niemand minder dan Nicki Minaj.

Het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes toonde trouwens aan de bezoekers aan dat een jumpsuit he-le-maal in is en straalde met haar oversized schouders en zilveren studs op de rode loper.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.