Boppe Yn
Home » Doutzen Kroes op het witte doek?

Doutzen Kroes op het witte doek?

Recent kwam de nieuwe trailer voor de bioscoopfilm Wonder Woman 1984 uit. In deze trailer zien we duidelijk ‘onze’ Doutzen Kroes in de rol van Venelia, die in de arena neerkijkt op een jonge Diana. Maar ze staat niet in de lijst van castleden op IMDB.

Derde keer

Het is dus nog niet duidelijk of ze een actieve rol heeft in de film zoals in het eerste deel van Wonder Woman. Daar had ze in totaal één minuut en elf seconden schermtijd. Na Wonder Woman en The Justice League zou het met Wonder Woman 1984 dus de derde keer zijn dat ze de rol van Venelia speelt.

Nieuwe releasedatum

De film zou in december 2019 in de bioscoop verschijnen, maar dit werd uitgesteld in verband met de coronamaatregelen. Nu staat de release gepland op 1 oktober 2020.

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.