Boppe Yn

Doutzen Kroes meer dan 6 miljoen volgers op Instagram

Doutzen Kroes Friesland

Friezin Doutzen Kroes weet met haar Instagram meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd te boeien met haar foto’s. Meer dan 10x het inwonersaantal van heel Frieslang volgt Doutzen op social media.

Doutzen Kroes is een echte Fries. Ze is geboren in Giekerk op 23 januari 1985. Doutzen Kroes is een Nederlands fotomodel. In 2005 brak ze internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow. In 2011 speelde ze in een Nederlandse film haar eerste rol als actrice.

View this post on Instagram

I sea you

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

https://www.instagram.com/p/Bx5C4w4iaNu/?utm_source=ig_web_copy_link
View this post on Instagram

Stepping up my game

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Redactie

Redactie

De redactie van Boppeyn staat centraal in de verspreiding van nieuws en informatie over Friesland. Wij bieden lezers uitgebreide, actuele berichtgeving over lokale gebeurtenissen, culturele festiviteiten, economische ontwikkelingen en milieu-initiatieven. Ons team, diep geworteld in de Friese gemeenschap, is toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en boeiende content die de essentie van Friesland vangt. Bij Boppeyn bent u verzekerd van kwaliteitsjournalistiek die de verbinding legt tussen de Friese identiteit en de bredere maatschappelijke context.

Reageer

Volg ons op Social

Wees niet verlegen, kom in contact. We houden ervan om interessante mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.